EXCLUSIV  Medicii din România trebuie să facă cursuri de reconversie profesională. Actorii şi cântăreţii ştiu mai bine cum e cu pandemia

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

În ultimele luni, spaţiul public a fost acaparat de pandemie. Nu există subiect care să nu se raporteze la COVID-19, fie prin prisma restricţiilor, ori a modificărilor pe care pandemia le-a adus.

Dar nu doar medicii ţin ecranele ocupate pe tema COVID-19, ci şi actori şi cântăreţi. Actori şi cântăreţi, oameni de cultură, care ştiu mai bine cum e cu protocoalele, cu tratamentele, cu COVID-19, cu boala care există, dar nu prea şi mai ales cu restricţiile. Iar una dintre replicile preferate este că se insistă prea mult cu lucrurile negative despre această pandemie. 

Astfel, vor unii, în loc să se spună că doi oameni mor din cauza COVID-19, mai degrabă să se spună că 20 s-au vindecat. Ceea ce înseamnă că viaţa poate reveni la normal, pe optimism şi voie bună. Nu? 

În cazul ăsta, propun să lăsăm medicina şi sistemul sanitar pe mâna artiştilor, unii dintre ei dovedind cunoştinţe solide în ceea ce priveşte înţelegerea bolilor. 

Dar ce ne facem cu site-urile de filme, cu muzica, cu IMDB, cu Youtube?  Nu ne putem baza doar pe influenceri, nu? Chiar dacă unii dintre ei încearcă să mai facă şi nişte zgomote pe care le numesc "muzică". Personal, sugerez ca medicii să se apuce de cântat şi de jucat prin piese, dacă oricum sunt lăsaţi fără pâinea de la gură de cei mai sus numiţi. E drept, unii deja s-au apucat de jucat prin filme şi au ajuns şi miniştri. Dar e excepţia care întăreşte regula! 

Sunt, evident, ironic! Cred că faptul că ascultăm mai degrabă de actori şi de cântăreţi când vine vorba de sănătate decât de medici spune multe... 

*Acest articol reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel