EXCLUSIV  Medicii de la Matei Balş, primii vaccinaţi anti COVID-19. Dr. Adrian Marinescu, optimist. "Şi cei care nu sunt decişi vor vrea să se vaccineze"

Medicul Adrian Marinescu, a explicat pentru DC NEWS ce înseamnă pentru personalul medical de la Institutul Matei Balş să fie primul vaccinat cu dozele care ajung în România chiar astăzi. În plus, acesta s-a arătat optimist şi cu privire la cei care încă nu sunt decişi dacă să se vaccineze. 

"Vom începe 27 dimineaţa, de la ora 9:00, vaccinările la Matei Balş. Eu cred că, în primul rând, transmitem un mesaj către populaţie că e un vaccin sigur, care ne va scoate din întuneric. Suntem mândri şi entuziasmaţi că suntem primii. Până la urmă, institutul a fost în permanenţă primul la tot ce a însemnat pandemie. Primul pacient infectat a fost tratat la Matei Balş, aşa că primul vaccinat va fi tot aici.", a declarat Adrian Marinescu pentru DC NEWS. 

Optimism cu privire la sceptici

"Ar trebui un 70 la sută să fie imunizarea la nivelul populaţiei, pentru a avea efectul scontat. Eu cred că şi cei care au semne de întrebare vor primi răspunsuri pertinente şi se vor decide către vaccin. Cred că în următoarele luni, cei care sunt acum reticenţi nu vor mai fi. O să rămână mereu o minoritate, asta se întâmplă în general, dar să sperăm că procentul este cât se poate de mică. În măsura în care vor vedea că lumea se vaccinează fără probleme, atunci şi cei nehotărâţi vor dori vaccinarea", a conchis medicul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel