Medic român, șef de secție la un mare spital din SUA: Suntem SPERIAȚI, DEZASTRU! Datele arată că Pfizer și Moderna NU acoperă tulpina ASTA

Adrian Pop, medic român din SUA, a vorbit despre noile tulpini de COVID-19 și despre vaccin. 

Medicul Adrian Pop este profesor universitar la Hofstra School of Medicine şi Șeful Secției de Boli Infecțioase de la Huntington Hospital-Northwell Health din New York. 

Întrebat despre nesiguranța pe care o aduce noua tulpină britanică, medicul român a declarat, în direct la B1 TV:

"Apariția noilor tulpini mai contagioase a creat o senzație de nesiguranță în personalul nostru medical și în rândul pacienților. Avem foarte mulți oameni care vor să se vaccineze cât mai repede și nu avem suficient vaccin pentru toți. Vreau să vă spun că tulpina aceasta britanică este încă acoperită de acest vaccin. Noi suntem mai speriați de tulpina care vine din Africa de Sud!

Este o tulpină nouă, iar datele preliminare ne arată că s-ar putea să nu fie acoperită nici de vaccinul Pfizer, nici de vaccinul Moderna! Deci noi, America, Joe Biden, a închis granițele cu Africa de Sud începând de ieri, ca să nu mai poată intra turiști din zona respectivă. Dacă tulpina din Africa de Sud apare pe aici, s-ar putea să fie un dezastru".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel