Medic român din New York: Toți oamenii să se comporte ca și cum ar fi infectați cu virusul

Theo Trandafirescu, un medic român la New York, a vorbit despre COVID-19.

„Clar avem o criză umanitară fără precedent. Avem un virus periculos și misterios în același timp. Toți suntem sub presiune, dar încercăm să performăm cel mai bine. (...) New York are un volum mare de pacienți foarte bolnavi. Triajul devine mult mai ferm. Încercăm să-i tratăm pe toți cât de bine putem. În acest moment, aș dori ca toți oamenii să se comporte ca și cum ar fi infectați cu virusul. Să stea acasă!", a spus, miercuri, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”, medicul Theo Trandafirescu.

„Noi ne pregătim la nivel de spital pentru ceea ce este mai rău. Aducem cadre medicale de peste tot. În același timp, să sperăm la bine în curând. Încercăm să tratăm cât putem și cel mai bine în această situație foarte dificilă", a adăugat acesta.

„Din experiența mea, pare un virus care se duce pe celulele de apărare ale plămânului. (...) E un virus misterios. Încă nu i-am găsit tratamentul, din nefericire. Nu este niciun tratament foarte bun împotriva virusului și nu este niciun tratament foarte bun care să crească imunitatea individului. La nivel de tratament, încercăm să găsim soluții. Și nu numai în America, și în Europa, cam peste tot", a spus medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel