Medic infectat cu COVID-19, la muncă. Colegiul Medicilor va investiga cazul de la Maternitatea "Bucur"

Foto: Scop.io/Autor: Saravut Vanset
Foto: Scop.io/Autor: Saravut Vanset

Colegiul Medicilor din Municipiul București va investiga situația din Maternitatea "Bucur" din Capitală.

Colegiul Medicilor din Municipiul București s-a autosesizat, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora șefa secției ATI de la Maternitatea "Bucur", infectata cu noul coronavirus, s-ar fi prezentat la muncă chiar dacă avea simptome, transmite Mediafax.

Investigația Comisiei de Jurisdicție va analiza punctele de vedere ale medicului și conducerii spitalului, precum și toate documentele medicale, ale anchetei epidemiologice și ale anchetei disciplinare de la nivelul instituției.

Șefa secției ar fi evitat completarea temperaturii în chestionarul de triaj. Inițial femeia s-a prezentat la spitalul "Sf. Ioan" pentru că se simțea rău. Acolo ea a fost izolată și testată. Ulterior, rezultatul testului a ieșit pozitiv iar ea a fost transportată de urgență la Spitalul "Victor Babeș". Între timp, cei de la Direcția de Sănătate Publică au stabilit o anchetă pentru a stabili cu exactitate cu cine a luat contact femeia în ultima perioadă. 

VEZI ȘI: REVOLTĂTOR. Un medic de la o maternitate din Capitală, depistat pozitiv cu COVID-19. Ar fi venit la muncă chiar dacă avea simptome

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel