Medic, fază TULBURĂTOARE în spital din cauza Covid-19: Sper să mă fi înșelat și de mâine să ne trezim cu dispariția acestui virus...

Dumitru Isfan, șef de secție la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați, afirmă că populația va depăși situația pandemică doar dacă oamenii vor respecta măsurile de protecție și de distanțare socială.

La fel ca toți ceilalți specialiști, Dr. Dumitru Isfan a sperat că simultan cu creșterea temperaturilor vor scădea și noile cazuri de infectare cu Covid 19. Într-o postare pe Facebook, acesta notează că: ”principalul motiv il reprezinta nerespectarea masurilor minime de protectie (banala masca macar in spatii inchise, purtarea corecta a ei) si regulile simple de distantare sociala”.

Mai mult decât atât, Dr. Dumitru Isfan a zis că nu mai există locuri disponibile în cadrul spitalelor Covid din Galați, iar acest lucru reprezintă un motiv de ingrijorare. 

Județul Galați înregistrează o creștere îngrijorătoare a cazurilor noi de infectare. ”Spitalul judetean ,singurul spital de urgenta important din Moldova noncovid, a rezistat 4 luni fara focare semnificative dar ,de ce ne era frica (o crestere brusca a infectarilor) n-am scapat iar spitalul judetean n-a scapat nici el. Daca aceiasi epidemiologi nu iau masuri corecte e f posibil sa devenim spital covid”, mai scrie Dr. Dumitru Isfan.

Iată textul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel