EXCLUSIV  Medic epidemiolog, veste PROASTĂ despre coronavirus! NE-AM RELAXAT prea devreme în România! Ce ne așteaptă

Dr. Silviu Epuran, Medic Specialist Epidemiologie trage un semnal de alarmă în contextul măsurilor de relaxare şi al evoluţiei epidemiei de coronavirus în România.

"Avem situaţia actuală, trecerea de la starea de urgenţă la starea de alertă, în care diferite instituţii, cu diferite profiluri nu ştiu încotro s-o apuce şi cum să gestioneze această situaţie pe viitor. Dacă să adopte măsura unei relaxări timpurii – cum se şi întâmplă acum – sau dacă să continue să folosească măsurile luate în perioada stării de urgenţă. Aici e o discrepanţă, oamenii, manageri de spitale, directori, persoane publice nu ştiu cum să gestioneze resursele economice, materiale, umane. Iar un rol foarte important îl au medicii epidemiologi.

(...) Medicul epidemiolog a avut o sarcină dificilă în această perioadă şi probabil va mai avea, deoarece eu încă sunt de părere că acest prim val încă nu a trecut", a declarat dr. Silviu Epuran în cadrul  DEZBATERII ONLINE „Criza coronavirusului: Reguli obligatorii pentru o relansare responsabilă”, organizată de DC Media Group.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel