Medic din linia întâi, dezvăluiri sfâșietoare. Principala TEMERE a personalului, în timpul pandemiei / Video

Mihai Tănase, şeful Secţiei Chirurgie generală I de la Spitalului Militar, a vorbit despre ce a însemnat lupta pentru viață în timpul pandemiei Covid-19. 

Coordonator al echipei de chirurgie dedicată managementului pacienților COVID, Mihai Tănase a declarat într-un interviu postat pe pagina de Facebook a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central Carol Davila că pandemia a reprezentat un efort de adaptare la o situație fără precedent. 

Mihai Tănase a povestit cum Spitalul Militar s-a împărțit, practic, în mai multe unități spitalicești. „S-a constituit un spital în afara locaţiei acestuia, au fost oameni care au plecat şi au sprijinit spitale din alte judeţe, chiar din alte ţări. A fost un efort material, de asemenea”, a spus Mihai Tănase. 

Șeful Secției Chirurgie generală I a Spitalului Militar a precizat în cadrul interviului că temerea principală a medicilor, în această perioadă, a fost să nu se „trezească” cu o „avalanșă” de pacienți. 

„Perioada prin care trecem s-a caracterizat prin prezenţa cazurilor grave şi foarte grave şi impresionante, pentru că au fost mai multe motive. Au fost, pe de o parte, oameni care dintr-o înţelegere mai dificilă a evenimentelor prezentate nu s-au mai adresat niciunui medic, au stat acasă şi au suferit şi au venit, aduşi de familie chiar în ultimele clipe, când practic nu am putut decât să le mai ameliorăm starea”, a mai spus, printre altele, Mihai Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel