Medic concediat pentru BLASFEMIE. La ce gest a recurs

Un medic israelian a fost concediat pentru că a recurs la un gest de blasfemie față de icoanele cu Iisus. Iată ce a făcut.

Un medic israelian a fost surprins de camerele de supraveghere scuipând pe icoanele cu Iisus, în timp ce era în misiune la un bloc pentru a efectua un test COVID-19. Medicul a fost văzut îndepărtând combinezonul de protecție înainte de a scuipa trei icoane aflate în holul clădirii din Jaffa.

Când a fost întrebat de ce a recurs la acest gest, medicul a susținut că imaginea era o formă de idolatrie interzisă de Biblia ebraică. Serviciul de ambulanță israelian a declarat că „a condamnat cu tărie” acțiunile sale. Totodată, reprezentanții Magen David Adom (MDA), au spus că e „nedemn să reprezinte organizația” și îl vor demite. Incidentul a avut loc duminică, când medicul a mers în locul cu pricina pentru a efectua teste COVID-19. Imaginile de pe camera de supraveghere arată cum medicul își scoate masca și salopeta iar apoi se întoarce și scuipă de trei ori pe icoanele cu Mântuitorul.

Israelul a cunoscut una dintre cele mai ridicate rate de infecții cu coronavirus din lume și se chinuie să iasă din cel de-al doilea val al pandemiei, conform BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel