EXCLUSIV  Medic, MĂRTURIE dintr-un spital suport COVID-19. Cu ce simptome au venit infectaţii

Un medic dintr-un spital din linia întâi, unitate medicală desemnată a fi suport pentru pacienții cu coronavirus, face declarații în exclusivitate despre tratamentul pacienților și simptomele pe care acestea le-au avut. 

Salem Zahra, directorul medical al Spitalului Municipal Fetești, a explicat în exclusivitate pentru DC News ce tratament au primit pacienții infectați cu noul Coronavirus, dar și ce simptome diferite a întâlnit la aceștia. 

”Pacienții primesc tratamentul specific cu Plaquenil, Kaletra și Azitromicina care este introdusă în momentul în care avem suspiciune de suprainfectare bacteriană. La acestea se mai adaugă cele adjuvante. Noi prin ordin suntem desemnați să tratăm formele ușoare și formele medii. Cazurile care se decompensează atunci sunt transferate la Spitalul Județean la Slobozia. Până acum am avut trei cazuri transferate, dar am avut și un deces în spital. A fost la o persoană cu obezitate de gradul 3/4 și alte afecțiuni. (...)

Ce simptome au avut pacienții? 

La noi au venit toți pacienții COVID din județ. Oamenii nu sunt veseli, nici optimiști, dar mulți nu au necesitat consiliere psihologică. S-au comportat destul de ok. Nu am apelat la psihologul spitalului pentru consiliere. Majoritatea au venit cu tuse și insuficiență respiratorie. Alții cu durere în gât, pierdere de miros, de gust”, a declarat Salem Zahra, directorul medical al Spitalului Municipal Fetești. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel