Matteo Politi, răsturnare de situație. Daniel Ionașcu: Din nou vă spun

Matteo Politi
Matteo Politi

Matteo Politi se află în arest, după ce s-a descoperit că practica medicina, deși are doar 8 clase, fără a avea studii medicale.

Cu speranța că va câștiga procesele intentate împotriva sa, Matteo Politi și-a angajat cel mai cunoscut avocat din România: Daniel Ionașcu.

Avocatul Daniel Ionașcu a declarat, pentru Antena Stars, că Matteo Politi a izbucnit în lacrimi atunci când a făcut cunoștință cu apărătorul său!

Când m-a văzut a început să plângă

"Să ştiti că prima vedere dintr-un arest preventiv poate fi una specială pentru oricine, de ce, pentru că omul, aflat într-o asemenea situaţie, oricare ar fi el, devine evident, mai sensibil, în mod evident devine mai uman. Însă, în ceea ce îl priveşte pe domnul Matteo Politi, pot să vă spun că m-au impresionat două sau chiar trei lucruri. Întâi, când m-a văzut a început să plângă şi a început să plângă de asemenea când i-am vorbit despre faptul ca prietena domniei sale se afla undeva în preajma secţiei de poliţie şi că părinții i-au transmis că îl iubesc", a spus aavocatul. 

VEZI ȘI Cine e iubita lui Matteo Politi. Detalii de ultim moment

"Pe de altă parte, am pus problema actelor pe care el le-a făcut în România şi a spus că sigur că dacă este nevoie să mai facă orice pentru a arăta că eu sunt un medic veritabil şi că am această pasiune şi că trebuie să fac un rezidenţiat în România. Am să îl fac de acum înainte, iar ceea ce am făcut până acum în mod evident am facut corect, deoarece eu atunci cand am venit să practic ceea ce am practicat, am întrebat şi mi s-a spus că e bine ceea ce fac", a spus avocatul Daniel Ionaşcu la Antena Stars.

Italianul se consideră nevinovat, ba, mai mult, chiar o victimă, după cum spune avocatul său. "Din nou vă spun, fără a avea pretenţia că eu l-am cunoscut. Vă spun ce am văzut la el acum şi nici n-aş vrea să nuanţez eu sau să interpretez, vă explic. Primul lucru pe care l-a făcut atunci când şi-a dat seama că are avocatul pe care şi-l dorea lângă el, a fost să izbucnească în lacrimi, de unde să îmi spună că el nu înţelege din ce cauză este acolo, pentru că, dacă cineva i-ar fi spus că nu se poate face aşa ceva, el nu ar fi făcut".

Daniel Ionașcu a preluat cazul, la insistentele iubitei lui Matteo Politi

 

"El a avut încredere în tot ceeea ce au însemnat oamenii de lângă el, actele care i s-au pus la dispoziție și de aceea a făcut. (...) Pot să vă asigur că un element sau 80 la sută din a încheia acest contract de asistență juridică cu clientul a fost din cauza acestei domnişoare, care a venit cu atâta zel, cu atâta determinare, încât orice răspuns al meu, poate nu foarte clar, poate de respingere, a venit cu foarte multe lacrimi spunând că nu o să plece până în clipa în care iau cazul. Mai mult, toate aceste rugăminţi au fost numai printre lacrimi. Aşadar, cred că vorbim deespre un om care, în mod evident, crede și mai mult decât atât, are sentimente pentru ce înseamnă această situaţie de viaţă şi respectiv acest om pe care astăzi România îl blamează", a mai spus avocatul Daniel Ionaşcu.

CITEȘTE ȘI Matthew Mode, chirurg fals. Imaginea care a atras atenția tuturor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel