Cine e iubita lui Matteo Politi. Detalii de ultim moment

Matteo Politi
Matteo Politi

Matteo Politi a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Alături de el i-a fost iubita lui.

Cine este iubita medicului fals Matteo Polini și cum explică înșelătoria?

 

Pe tânără o cheamă Ioana și susține că toate acuzațiile aduse iubitului ei nu sunt adevărate.

Iubita chirurgului fals Matteo Politi s-a prezentat la Parchetul Capitalei, în cursul zilei de joi, după ce cu o zi în urmă, Matteo Politi a fost dus la Secția 4 de Poliție din București.

VEZI ȘI Caz Matteo Politi. Pavel Abraham: Mă deranjează

Medicul fals a fost audiat timp de 4 ore de către oamenii legii. Acesta a iești încătușat din sediul Poliției, fiind acuzat de înșelăciune.

 (w670)

Cu toate acestea, Ioana îi este alături, ea fiind și cea care, la emisiunea lui Capatos, a făcut câteva declarații halucinante.

"El este doctor, ar trebui să se verifice mai bine. Are toate diplomele în original. O să organizăm o conferinţă în care vom demonstra că domnul doctor Mathew Mode are toate documentele necesare pentru a i se recunoaşte diploma. Sunt documentele oficiale, pe care nu le putem prezenta încă, fără acordul avocaţilor. El a început studiile în Statele Unite ale Americii, a continuat studiile, de asemenea, în Pristina şi sunt recunoscute. Are, de asemenea, cursuri de medicină estetică făcute în Spania, în Marea Britanie, şi în alte ţări", a declarat iubita lui Matteo Politi.

Cine îl va apăra pe Matteo Politi?


Totodată, Ioana a fost cea care a dezvălui numele avocatului care îl va apăra pe Matteo Politi. 

"În momentul de față suntem în procedura de semnare a contractului cu domnul avocat Ionașcu. Eu nu mai am ce să declar. Orice altă întrebare nu are logică", a spus iubita italianului.

CITEȘTE ȘI Matthew Mode, chirurg fals. Imaginea care a atras atenția tuturor

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26