Caz Matteo Politi. Pavel Abraham: Mă deranjează

Matteo Politi
Matteo Politi

Avocatul Pavel Abraham a comentat cazul medicului fals Matteo Politi. 

Prezent în platoul Antena 3, Pavel Abraham este de părere că Matteo Politi a putut profesa meseria de chirurg pentru că a oferit mită. 

"S-a spus că i s-a dat parafa din milă. Eu spun că din mită. Nici măcar incompetență nu se poate numi! Asta e traducerea corectă. La un alt post de televiziune am auzit cum cineva culpabiliza Poliția Română, m-a indignat foarte mult acest lucru. Niște sfertodocși în materie de drept. Vreau să spun că Poliția s-a sesizat pentru infracțiunea de înșelăciune. Aceste aspecte au apărut când a sesizat un medic, care a primit sprijin, s-au făcut verificări. Pe mine mă deranjează că niște oameni blamează un corp profesional care și-a făcut datoria", a declarat avocatul Pavel Abraham. 

VEZI ȘI Matteo Politi, medic fals, pedeapsă. Lucian Bolcaș, primele explicații

"Firesc, pedeapsa este de la 3 luni la 1 an. Nu se poate lua măsura reținerii și arestării. Înșelăciunea la fel, 6 luni la 3 ani. Sunt fapte așa tratate de lege. Foarte important este că Poliția a identificat că medicul fals a folosit două identități și a solicitat în străinătate, prin cooperare internațională, să vadă ce este cu el. Și sigur că nu era să-l alarmeze pentru această faptă", a mai spus Pavel Abraham. 

CITEȘTE ȘI DSP, plângere penală pentru Matteo Politi


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22