Materiale sanitare, importate la prețuri reale, rapid. Gruia Stoica: Solicit Guvernului o derogare

Gruia Stoica, un om de afaceri, investitor și manager român, solicită Guvernului României să le permită companiilor și ONG-urilor să poată importa materiale sanitare pe perioada pandemiei de coronavirus. 

”Pentru că vrem să ajutăm, solicit Guvernului României în aceste momente în care răspândirea virusului crește exponențial, să facă o derogare și să permită tuturor companiilor și ONG-urilor, pe perioada sistuației de urgență, să importe materiale medicale absolut necesare în această situație, respectiv - aparate de testat, ventilatoare, teste, măști, combinezoane.

Produse la prețuri reale

Datorită relațiilor noastre comerciale, avem posibilitatea să achiziționăm produsele la prețuri reale și să le aducem rapid în țară, însă nu putem face acest lucru, deoarece prin natura activitații noastre, nu deținem licență pentru importul acestora.

Acțiunea are un scop strict umanitar în sensul de a fi alături de populație și unitățile medicale, în special de medicii și personalul medical care duc lupta în prima linie cu COVID-19.

Nu se cer facilități fiscale

Nu cerem nicio facilitate fiscală pentru aceste importuri, ba dimpotrivă, vom continua și vom face tot posibilul să plătim taxele și să ne onorăm toate obligațiile către stat, dar dați-ne voie să ne ajutăm semenii ACUM!

Aș vrea să nu uităm că înainte de a fi medici, polițiști, ingineri, economiști, antreprenori, suntem OAMENI iar acest virus ne demonstrează cât de firavi suntem și că nu alege pe cine să lovească în funcție de statut. Doar ÎMPREUNĂ putem limita răspândirea și efectele acestui virus, astfel încât să putem trece cu bine peste această încercare”, scrie Gruia Stoica într-o postare pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel