Măsurile PSD, atacate la CCR. Ciolacu: PNL dă proba maturităţii politice!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu transmite un mesaj critic la adresa PNL, după ce liberalii au anunţat că vor ataca la Curtea Constituţională pachetul de măsuri propuse de către PSD şi adoptate în Parlament pentru sprijinirea românilor afectaţi de criza coronavirus

"PNL dă astăzi proba maturității politice. Atacarea la CCR a măsurilor sociale și economice inițiate de PSD și votate de toate forțele politice parlamentare, cu excepția liberalilor, nu lovește în PSD, domnule Orban, ci în românii și firmele românești care acum așteptau un sprijin real din partea statului.

Văd că vă tot comparați cu Italia și Spania! Atunci comparați-vă și la măsurile de protecție socială pe care le-au luat și la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice – amânarea ratelor și a plății facturilor la utilități, facilitățile fiscale pentru firme sau șomajul tehnic!

PNL va fi singurul partid care a ales să facă în continuare politică, după ce restul forțelor politice au răspuns pozitiv apelului pe care l-am făcut ieri și au înțeles că în această perioadă dificilă trebuie ca toți să alergăm pe un singur culoar, pentru România", transmite preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel