Măsurile anti-Covid, valabile doar pentru oamenii simpli, NU și pentru oficiali

În timp ce oamenii simpli sunt obligați să respecte măsurile impuse pentru prevenirea coronavirusului, unii oficiali sfidează regulile.

Este cazul președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Acesta s-a întors recent dintr-o vacanță, dar nu respectă nici autoizolarea, nici distanțarea socială. Mai mult, Dodon nu poartă nici mască de protecție atunci când iese în public, scrie ProTv.md

Potrivit jurnaliștilor moldoveni, Igor Dodon a fost în vacanță în Rusia. La întoarcere, în loc să stea acasă în autoizolare, președintele ar fi participat la o expoziție de mașini retro și ar fi mers la cules struguri. Dodon nu a purtat nici mască de protecție, nici mănuși, dar totuși s-a îmbrățișat cu oamenii prezenți la evenimente și a dat mâna cu ei. Printre cei cărora le-a strâns mâna au fost chiar și copii. 

Responsabilii de la Poliția de Frontieră le-ar fi spus jurnaliștilor că toate persoanele au obligativitatea  de a sta în autoizolare 14 zile, atunci când revin în Republica Moldova.

"Indiferent de tipul pașaportului, toate persoanele sunt obligate să îndeplinească această fișă epidimiologică și persoana va fi nevoită să respecte autoizolarea, dacă nu prezintă documente confirmative pentru scopul călătoriei ", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră din R.Moldova, Olesea Dunasi.

Igor Dodon este adesea văzut în spațiul public fără mască de protecție și făcând băi de mulțime fără a respecta distanțarea socială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel