Măsuri ”mai blânde” pentru cei vaccinați sau care au avut COVID?! Arafat: Nu s-a discutat o astfel de abordare. Poate fi discriminatorie

Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat a făcut, duminică, noi declarații, după ce s-a decis că, începând cu data de 8 martie, în București, se închid restaurantele și cafenelele din interiorul clădirilor, din hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare, barurile, discotecile și cluburile.

Este interzisă activitatea în cinematografe, teatre, săli de concerte, inclusiv drive-in, precum și organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale. De asemenea, este obligatorie purtarea măștii de protecție.

Duminică, 7 martie, Raed Arafat, întrebat, la Antena 3, dacă se iau în calcul „măsuri mai blânde” pentru cei care au deja vaccinul făcut, pentru cei care au trecut prin boală, a răspuns astfel: „Nu. Nu s-a discutat o astfel de abordare. Poate să fie considerată și discriminatorie, din anumite puncte de vedere. Deci, nu s-a discutat la acest moment.”

„Dorim ca oamenii să se vaccineze cât mai repede și să se înscrie la vaccinare, pentru că sunt locuri libere în țară. Cu cât avem mai mulți oameni vaccinați, cu atât șansa să revenim la normalitate e mai rapidă”, a subliniat Raed Arafat. 

VEZI ȘI: Bucureștiul, OFICIAL în scenariul roșu. Restaurantele se închid. ALTE DECIZII. Când intră în vigoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel