Măsuri halucinante la liceul unde o profesoară a bătut o elevă cu deficiențe de auz

La două zile de la filmarea în care o profesoară bătea o elevă, Liceul pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca a ajuns iar în atenția autorităților.

Apariția pe rețelele de socializare a filmării în care o profesoară, de la Liceul pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca, bătea și amenința cu moartea o elevă, se pare că a atras o măsură condamnabilă de autorități. S-a aflat că, în unitatea de învățământ, elevii au fost obligați să semneze un act conform căruia le este interzisă orice filmare în unitatea de învățământ și postarea în mediul online, conform România Tv. Reprezentanții Centrului EUropean pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități spun că astfel au fost încălcate drepturile copiilor și că o astfel de regulă reprezintă hărțuire la adresa elevilor. 

S-a sesizat poliția

În filmarea apărută în urmă cu câteva zile, realizată de ceilalți elevi, se observă cum o fată de clasa a VII-a este lovită și amenințată de pedagog: Treci în dormitor. Și tu, hai și tu! La dormitor, nesimțito! Te omor, te omor!.  După ce filmarea a apărut în presă, poliția s-a sesizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel