Măsuri EXTREME pentru combaterea coronavirus în Spania: consumul de semințe și dulciuri, interzis pe străzi

seminte
seminte

Locuitorii unui oraş spaniol nu mai au voie să mănânce dulciuri, chipsuri sau seminţe pe străzi pentru a limita răspândirea coronavirusului. 

Autoritățile locale din orașul spaniol Deleitosa au apelat la o interdicție bizară de teama unui al doilea val de Covid-19. Locuitorii, în special copiii, nu mai au voie să mânânce dulciuri, chipsuri și semințe în timp ce merg pe stradă, arată Mirror.

Juan Pedro Dominguez, primarul oraşului Deleitosa, spune că este îngrijorat de faptul că cei mici pot împărți între ei semințe și chipsuri, ducând la un număr mai mare de infecții cu coronavirus.

„Dacă oamenii respectă toate celelalte reguli și recomandări sanitare, dar apoi copiii își bagă mâinile unii în pungile altora de dulciuri și chipsuri, iar părinții nu le atrag atenția, nu am rezolvat nimic“, a spus primarul.

Totodată, spaniolii pot fi văzuți spărgând semințe pe stradă. Grămezi de coji, acoperite cu salivă, sunt adesea lăsate în locuri precum parcuri, aruncate pe bănci.

Primăria a interzis, de asemenea, consumul de alcool în public, cât și orice activitate care riscă să ducă la aglomerare și să încalce regulile de distanțare socială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel