Măsurare temperatură în locuri publice. Dr. Monica Pop: Arată neîncredere în cetăţean. Este o jignire!

Monica Pop
Monica Pop

Dr. Monica Pop critică în termeni duri măsurarea temperaturii de către paznicii de la intrarea în locuri publice închise. 

"Este o dovadă de neîncredere în populaţie. Exstă o singură situaţie în care se pot face operaţiuni medicale fără acordul pacientului, când este vorba despre boli psihice grave. În rest, este nevoie de acord. Măsurarea temperaturii este o operaţiune medicală minimă, deci nu poţi face un act unui om care nu şi-l doreşte. Este o jignire să te oblige cineva să ţi se ia temperatura. Am o întrebare. În perioada de urgenţă nu a fost această metodă, iar acum este. De ce?

Apoi, ce se întâmplă cu pacientul căruia i se depistează febra? În al treilea rând, 37,3 este o temperatură contestată de toţi medicii. Poate fi prezentă şi din cauza unor stări fiziologice. Măsuraţi-vă temperatura după o plimbare prin temperaturi de 35 grade afară. Să vedeţi cum treceţi de 37,5. Vorbim de femei la ovulaţie, fete la menstruaţie. Arată o neîncredere în populaţie!", a declarat dr. Monica Pop la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel