Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Măști și mănuși, greșeală MAJORĂ a românilor în lupta cu COVID 19

Românii fac o greșeală încercând să se apere de noul coronavirus. De fapt, nu se protejează deloc, ci doar plimbă virusul dintr-un loc în altul.

Odată cu COVID - 19, cu siguranță, ați văzut în supermarket-uri chiar și-n mașină, oameni care poartă mască de protecție FFP2, măști chirurgicale și mănuși.

Este o greșeala majoră, semnalează jurnalistul Val Vâlcu. Practic și-o fac cu mâna lor. Acele mănuși nu sunt pentru a păstra pielea fină a degetelor. Ele trebuie folosite când manipulezi obiecte cu potențial periculos. Apoi, acestea trebuie aruncate. Oamenii care poartă inutil mănuși de unică folosință folosesc telefonul, apoi duc telefonul cu microbi la gură.

Ideea este simplă: scopul mănușilor nu este să protejeze pielea, ci să nu vina pielea mâinii în contact cu virusul. Degeaba porți mănuși chirurgicale, apoi manipulezi coșul de la supermarket, apoi duci telefonul la gură, iar apoi pui mâna pe volan. Odată folosite, trebuie aruncate imediat. Dar cel mai bine ar fi ca acestea să nu mai fie cumpărate pentru că medicii sunt cei care au, cu adevărat, nevoie de ele! Ei au nevoie de aceste obiecte atunci când îi vor trata pe bunicii și părinții noștri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel