Masca va fi obligatorie. Arthur Suciu propune 2 măsuri. ”Oamenii nu își vor permite”

Începând cu 15 mai, purtarea măștilor de protecție va deveni obligatorie în România.

Scriitorul și publicistul Arthur Suciu e de părere că obligativitatea purtării măștii trebuie să vină și cu asigurarea stocului și planofarea prețului. Acesta a explicat de ce.

„Obligativitatea purtării măștii ar trebui să vină la pachet cu alte două măsuri: asigurarea stocurilor și plafonarea prețului (ele ar trebui să meargă mână în mână, dar ce produs ați văzut în România care să devină mai ieftin în funcție de vânzări?). O mască e azi în jur de 5 lei. Dacă o persoană poartă două măști pe zi, ceea ce e puțin, plătește 10 lei pe zi. Într-o lună, 300 lei. Practic, o familie cu trei persoane are de plătit 900 lei, mai mult decât pamperșii.

La asta se adaugă mănușile, nici ele ieftine, apoi dezinfectantele, deprimant de scumpe. Mie mi-ar fi rușine să vând un dezinfectant de doi bani, care oricum nu prea ajută la nimic, la prețurile de azi. Trebuie să fii tare nemernic. Dacă scorurile vor rămâne ca acum, pensionarii oricum nu-și vor permite să iasă din casă, iar cei care vor merge la muncă își vor da tot salariul pe echipamente de protecție”, a transmis Arthur Suciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel