Masca, purtată ÎN CASĂ. Buzăianu, ACID după anunțul lui Rafila: Are 58 de ani. Viziune mai ÎNGUSTĂ

Jurnalistul Radu Buzăianu a reacționat după ce medicul Alexandru Rafila a afirmat că cei mici ar trebui să poarte masca și în casă, dacă intră în contact cu bunicii. 

"Ieri, Rafila a prezentat această variantă, cu nepoții, care când se întâlnesc chiar și acasă cu bunicii ar putea să poarte mască. Dându-se chiar pe el exemplu. Care așa face când se întâlnește cu bunicul. Eram cu Răzvan în emisiune și am tot calculat. Cum poate el să fie nepoțelul? Are 58 de ani. La Rafila mă pot gândi ca la orice, dar nu ca la un nepoțel. Dar poate sunt eu cu o viziune mai îngustă", a scris Radu Buzăianu pe pagina sa de Facebook. 

Ce a declarat Alexandru Rafila

Totul vine după ce prof. dr. Alexandru Rafila a afirmat că cei mici ar trebui să poarte mască în casă, dacă iau contact cu bunicii. 

„Ceea ce cred că ar mai fi de făcut odată cu începerea şcolii ar fi regândirea interacţiunilor pe care le vor avea copiii cu persoanele vârstnice din familie, care nu trebuie evitate, dar trebuie oarecum, nu reglementate, dar să respecte anumite proceduri interne ale familiei, în care interacţiunea cu vârstnicii care au boli cronice să fie oarecum la distanţă, să se ia măsurile legate de mască.

Utilizezi masca şi în casă, de exemplu, dacă vreau să stau cu bunicul meu şi o utilizează şi el. Nici lucrul acesta nu a fost discutat, dar e legat de începerea şcolilor în mod evident”, a declarat profesorul Alexandru Rafila, la Digi24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel