Masca, "miros de combinat". Banciu: "Am jumătate de motan oprit în gât. TERIBIL"

Radu Banciu a vorbit despre cât de greu îi este să poarte masca de protecție. 

Radu Banciu a vorbit în emisiunea lui despre greutatea cu care atât el, cât și alți oameni poartă masca în această perioadă, odată cu obligativitatea ei. 

"Dacă vom fi nevoiți să purtăm aceste măști până la sfârșitul anului, cum spun unii, o să vedem că peste tot în Europa va fi ceva înfiorător. Oamenii vor cădea din picioare, este inadmisibil să faci așa ceva, este fără nicio logică. Sunt situații excepționale, oameni care nu pot să poarte așa ceva, au tot felul de boli și trebuia dat deja în Ordonanțe (n.r. e reglementare pentru cei care nu pot purca mască, pentru a nu primi amenzi). O mască normală, chirurgicală este imposibil de purtat mai mult de zece minute. Tot gâtul ți se umple numai de niște chimicale.

Mi s-a părut ciudat că mirosul se schimbă întruna. Apar niște mirosuri pe care nu le găsești în atmosferă. La un moment dat mi-am dat masca jos ca să vad dacă e din atmosferă și mi s-a părut că afară era un aer de munte față de ce era în ea, masca ce nu fusese purtată niciodată, astăzi era luată prima dată. Un miros oribil, de chimicale, de combinat. Ceva teribil, eu nefiind alergic, fiind un om sănătos în mare parte. Nu am avut probleme niciodată în viață. Nu este în regulă, e ca atunci când faci curățenie în casă și folosești prea mult detergent sau prea multă soluție de podele. Și acum am o jumătate de motan oprit în gât, numai pentru că am purtat zece minute masca", a spus Radu Banciu, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel