Masca devine obligatorie la Caracal. În cinci comune se închid restaurantele

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Masca devine obligatorie în orașul Caracal, iar în cinci comune din Olt se închid restaurantele și cafenelele. Măsurile stabilite de Comitetul pentru Situații de Urgență Olt se aplică începând de joi.

Autoritățile din județul Olt au decis să introducă obligativitatea purtării măștii de protecție în Caracal unde numărul persoanelor infectate cu virusul SARS CoV-2 rămâne foarte ridicat, scrie Mediafax. 

„Prin hotărârea CJSU de astăzi, a fost introdusă și obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, în toate spațiile publice închise și deschise din municipiul Caracal. Măsura a fost adoptată în scopul prevenirii răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 având în vedere că incidenţa cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile în această localitate este în creştere, rata de incidenţă - 2,70”, a anunțat Prefectura Olt.

De asemenea, începând de joi se închid restaurantele și cafenelele din cinci comune unde s-au înmulțit cazurile de infectare cu SARS CoV-2. Este vorba despre comunele Milcov (rata de incidenţă - 2,72), Perieți (rata de incidenţă - 2,54), Bălteni (rata de incidenţă - 1,90), Dobrețu (rata de incidenţă -1,68) și Brebeni (rata de incidenţă - 1,53).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel