Mărturiile bolavilor de COVID: Simțeam că îmi iese creierul din cap pe ochi și urechi. Știți ce înseamnă să te doară până și unghiile!?

Mărturiile bolavilor de COVID: Simțeam că îmi iese creierul din cap pe ochi și urechi. Știți ce înseamnă să te doară până și unghiile!? / Foto: Pixabay
Mărturiile bolavilor de COVID: Simțeam că îmi iese creierul din cap pe ochi și urechi. Știți ce înseamnă să te doară până și unghiile!? / Foto: Pixabay

Află în articol ce spun cei infectați cu COVID despre această boală.

Scriitoarea Luminița Aldea a publicat pe site-ul Republica mărturiile emoționante ale mai multor bolnavi de Covid-19. Oamenii spun că boala cauzează dureri îngrozitoare, iar doctorii mărturisesc că spitalele din România au ajuns ”iadul pe Pământ”. 

”Nu am crezut că pot să sufăr atât, că pot să fie atât de dureros, mai rău decât toate cele cinci operații ale mele. Simțeam că îmi iese creierul din cap pe ochi și urechi. Mă durea tot. Toate oasele. Doamnă, știți ce înseamnă să te doară până și unghiile!?”, i-a spus într-un apel video o femeie de 57 de ani internată la spitalul Covid din Fălticeni.

”Să scrieți tot ce vă spun eu, ca să știe oamenii că e adevărat! Suntem cincizeci și trei de pacienți COVID. Suntem extraordinar de bine îngrijiți. Medicamente, mâncare, spălat, schimbat. Știți ce înseamnă să spele și să schimbe cincizeci și trei de trupuri de trei, patru ori pe zi!? Mama e cu handicap gradul I, a avut un AVC. Eu am avut cinci operații, dar nu am îndurat niciodată așa ceva.”, a mai spus femeia, care a precizat că nu este împotriva vaccinării, dar că nu a apucat să se imunizeze.

Mesajul unui antivaccinist: ”Roagă-te pentru mine să trec și noaptea aceasta”

”După ce am închis, m-am pus pe plâns. Devastator... Am prietenă care lucrează în spital. Când o sun să o întreb, dacă mai rezistă și cum este îmi spune: „E iadul pe pământ, dar mi-am impus să rezist. Trebuie să îngrijesc oameni... Îmi fac datoria”, mai scrie Luminița Aldea.

”Aveam un prieten virtual, ce îmi trimitea în fiecare dimineață pe mess salutul: „Bună dimineața, lady!” Era antivaccin și antimăsuri. Nici nu mi-am dat seama că în ultima vreme nu m-a mai salutat.

Aseară mi-a scris: „Roagă-te pentru mine, lady, să trec și noaptea aceasta!”

I-am scris. L-am încurajat. I-am spus că o să treacă. I-am spus să nu intre în panică. Dimineață nu aveam curaj să îi scriu și să întreb... Ce să întreb!? Dacă trăiește!?", a mai scris Luminița Aldea, precizând că până la urmă prietenul ei virtual i-a răspuns asigurând-o că este bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel