Mărturia unui tânăr de 31 de ani, bolnav de COVID-19: Eram legumă. "Fără alte boli și nu puteam să mă ridic"

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Gabi Szofran, un tânăr de 31 de ani fără alte boli asociate, a fost grav afectat în urma infecției cu Sars-Cov-2. El a povestit chinul prin care a trecut.

Gabi Szofran a stat 12 zile internat în Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2. Patru dintre ele le-a petrecut cu o mască de oxigen pe faţă, care îl ajuta să respire, într-un salon alături de alţi nouă bolnavi. Virusul i-a afectat grav plămânii şi dintr-un tânăr de 31 de ani, care făcea frecvent sport, a ajuns un pacient sleit de puteri, scrie ȘtirileProTv. Bărbatul a povestit prin ce a trecut și cât de periculoasă poate fi această boală.

"Eram o legumă. Aveam un coleg de salon de 77 de ani, care îmi aducea apă la pat şi câte o mandarină, iar eu la 31, fără alte boli, nu puteam să mă ridic. Eram legumă în pat. Febră, frisoane, dureri musculare. Aveam o capacitate pulmonară scăzută. În salonul meu, când se elibera un pat, în cinci minute se şi ocupa cu un alt pacient. Infirmierele nici nu aveau timp să schimbe lenjeria.", a povestit bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel