Mărturia unui bărbat care a primit vaccinul anti-Covid de la Oxford. "Efectiv înghețam, chiar dacă aveam febră 39 de grade"

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat căruia i-a fost administrat vaccinul anti-COVID de la Oxford a povestit ce efecte adverse a avut.

Un voluntar al vaccinului Oxford AstraZeneca a dezvăluit că a suferit febră, frisoane, dureri de cap și oboseală la 14 ore după ce a fost vaccinat, scrie DailyMail. Bărbatul care a vrut să-și păstreze anonimatul, a fost vaccinat în luna mai. El a spus că efectele secundare au durat câteva zile după administrarea vaccinului anti-COVID.

"M-am trezit cam la ora 2:00 dimineața și înghețam efectiv, dar aveam o temperatură de peste 39 de grade. M-am simțit incredibil de slăbit și nu am putut să mă ridic și să mă mișc, așa că prietena mea a trebuit să-mi cumpere un paracetamol. Temperatura a persistat aproximativ o zi și m-am simțit foarte slăbit și letargic și nu am putut face nimic”, a povestit britanicul.

Voluntarul a spus că se simte atât de rău și obosit, încât tot ce a putut face a fost să doarmă aproape toată a doua zi după injecție. De-a lungul primelor două zile după vaccin, a avut și o durere de cap despicată, care a făcut greu concentrarea, împreună cu frisoane persistente.

AstraZeneca a anunțat marți că studiile vaccinului au fost întrerupte după ce un participant din Marea Britanie a raportat un posibil efect secundar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel