Mărturia unei tinere scăpate din mâinile proxeneților: Am fost amenințată cu bătăi, cu pumni, cu picioare

O tânără care a scăpat din mâinile proxeneților a făcut dezvăluiri halucinante în direct la România TV. A fost refuzată atunci când a dorit să facă o plângere la poliție. 

O tânără care a scăpat din mâinile proxeneților s-a aflat în această seară în direct la România TV. Femeia a spus că a fost înșelată cu obținerea unui loc de muncă în Italia, iar mai apoi a fost trimisă în ”stradă”. Identitatea persoanei a fost protejată. 

”Am lăsat deoparte frica și am cerut ajutor. Am trăit zilnic cu ideea că nimănui nu îi pasă. Am probat pe pielea mea nepăsarea autorităților. Când am fost să fac plângere la poliție în România autoritățile mi-au spus că nu pot lua o plângere scrisă și mi-au spus să nu mai plec în străinătate. Eu eram amenințată. La Craiova am vrut să depun o plângere și mi s-a spus că nu se poate. Vi se pare ciudat? Am intart și am spus că am nevoie de ajutor și mi-au spus că nu pot să facă nimic. Au trecut ceva ani de atunci. Am fost amenințată cu bătăi, cu pumni, cu picioare. Am încercat și aici (nr. în Italia) și am avut cam același rezultat. Când le spui că ești prostituată nu îi pasă nimănui ne o femeie care își vinde trupul. (...) Nu există nicio cale de ieșire dacă nu se încearcă a se face ceva în acest sens”, a precizat o femeie în direct la România TV.

Are un copil, iar în prezent lucrează în Italia în domeniul curățeniei. Femeia a spus că a reușit să scape de proxeneți, dar cu toate acestea se simte în pericol. 

”Atâta timp cât încă îmi este frică să merg pe stradă, nu prea cred că am reușit cu adevărat”, a mai spus tânăra. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel