Mărturia emoționantă a bărbatului din Brașov, filmat în timp ce respiră cu masca de oxigen și privește protestele anti-restricții. VIDEO

Foto: Brasov.net
Foto: Brasov.net

Imaginea momentului de la protestele anti-restricții vine de la Brașov. Un bărbat internat în spital, dependent de masca de oxigen din cauza infectării cu SARS-CoV-2 a fost surprins în timp ce privea de la geam spre mulțimea revoltată. Află ce se ascunde în spatele acestei filmări.

Imaginile cu bărbatul bolnav de COVID-19 surprins cu masca de oxigen la geamul spitalului unde era internat în timp ce privea protestatarii anti-mască din stradă au devenit virale la începutul acestei săptămâni, pe rețelele de socializare. El a postat atunci un mesaj emoționat pe pagina sa de Facebook, alături de o filmare din timpul protestului. 

VEZI ȘI: Bolnav COVID, care respiră cu masca de oxigen, privește protestele anti-restricții din Brașov- filmarea momentului

"Ne desparte doar un gard... Ei, pe stradă, cerând drepturi, dar neținând cont de obligații. Dincoace de gard lume care a încercat să se protejeze cum a putut mai bine. Faptul că nu ne-a ieșit e dovadă că ne aflăm în spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, alții la terapie. Mii de mulțumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale și doctori, care, purtând combinezoane de protecție, măști și toate cele, s-au ocupat de tratarea pacienților în Spitalul CFR. Cu respect mă înclin!", a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Sute de oameni i-au comentat postarea și l-au întrebat cum se simte după ce a fost externat. Bărbatul a mărturisit că îl așteaptă o lună grea, pentru că mai are de luat tratamentul dat de medici după ieșirea din spital. Întrebat de unul dintre internauți ”cum e să fii dincolo de gard, uitându-te la oamenii ăștia care strigă fără să țină seama de dumneata și restul pacienților?”, Mircea Florescu răspunde cu dezamăgire: „Simți un suflet gol pe dinăuntru și nu poți închide un ochi știind câți oameni sunt suferinzi în spital, și alții...”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel