Marte a intrat în Berbec și va sta aici până pe 7 ianuarie 2021. Astrolog DC News: A venit timpul!

Marte, planeta acțiunii, a intrat în Berbec și va sta aici până pe 7 ianuarie 2021. Ce înseamnă acest lucru aflați de la Daniela Simulescu, astrolog DC News.

”Marte, planeta actiunii, a intrat astazi in Berbec (semnul inceputului) si va sta aici pana pe 7 ianuarie 2021. Timp destul sa ne dezmortim, sa mai iesim din moleseala care ne-a prins in ultimele luni si sa trecem la fapte. Mai pe repede inainte, cu scandal si galagie cum ii place Berbecului, dar barem o sa ne ocupam viata cu altceva decat cu discutiile despre incertitudinea din jurul nostru.

Energia lui Marte in Berbec este una tipic masculina, dar de data aceasta se va intalni cu Lilith in acelasi semn (independenta feminina), ceea ce cred ca va duce la inversarea scenariilor filmelor ca “365DNI/Days”. Parca si vad un film cu o tipa care rapeste un tip si ii ofera 365 zile sa se indragosteasca de ea. Si vom auzi in trailer “Are you lost, baby boy?” in loc de “Are you lost baby girl?”.

P.S. Si nu va faceti ca nu stiti de acest film. Este in continuare pe primul loc in Netflix”, a scris Daniela Simulescu, astrolog DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel