Marea Britanie e îngrijorată de răspândirea COVID-19 în supermarketuri

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Autoritățile din Marea Britanie se tem de răspândirea COVID-19 în supermarketuri, din cauza persoanelor care nu respectă regulile impuse de pandemie.

Marea Britanie este îngrijorată de răspândirea COVID-19 în supermarketuri și în special a persoanelor care încalcă regulile prin faptul că nu poartă măști în timp ce fac cumpărături, a declarat luni ministrul pentru implementarea vaccinului anti-COVID-19, Nadhim Zahawi.

„Ne îngrijorează faptul că, de exemplu, în supermarketuri trebuie să ne asigurăm că oamenii poartă măști și urmează sistemul unidirecțional și, atunci când vor să fie în siguranță, oamenii așteaptă afară”, a spus acesta pentru Sky News. Totuși, Zahawi a încetat să spună că aplicarea regulilor ar trebui să fie mai degrabă responsabilitatea supermarketurilor decât a persoanelor fizice.

„Pledoaria noastră este adresată tuturor, tuturor și tuturor. Aceste reguli sunt impuse pentru a încerca să ne asigurăm că vom controla extinderea acestui virus. Cel mai important lucru de făcut este să vă asigurați că se are în vedere respectarea regulilor atunci când oamenii merg în supermarketuri.”, a mai precizat acesta, potrivit Reuters

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel