Marcel Pavel, primele declarații din spital, după ce a fost infectat cu coronavirus: Am făcut ȘOC TERMIC

Marcel Pavel a făcut primele declarații, după ce a fost depistat pozitiv pentru COVID-19.

"Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea îngrozitoare, ecranele. Noi cu perucile, cu costumaţiile... Noi avem o cameră unde stăm toţi, unde ne relaxăm sau mâncăm. Acolo sunt 17 grade. Diferenţa este de 23 de grade. Eu acolo am făcut şoc termic. Nu mi-am dat seama, pentru că eu mă feresc. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiţionat, că altfel te sufoci. Şi iată că am primit o dublă pneumonie pe care am descoperit-o puţin mai târziu. Prima dată am avut o sinuzită. Au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul şi am avut inspirația să fac o investigaţie pulmonară şi s-a descoperit că am dublă pneumonie.

Mi s-au înfundat căile respiratorii, am avut dureri de cap, dureri oculare, ameţeli. Temperatura 37,8/ 36,5, oscila. Dureri musculare îngrozitoare. Faptul că am avut insomnie, febră continuă, gât uscat, am sunat la producţie le-am spus şi mi-au spus să îmi fac investigaţia de COVID. Am făcut investigaţia pe genunchi aşa şi mi-au dat un răspuns ambiguu, până am ajuns la "Matei Balş". Aștept și de aici rezultatul de sânge, să am confirmare sau infirmare", a spus Marcel Pavel, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Marcel Pavel a primit rezultatul testului PCR în direct. Medicul Adrian Marinescu: Credeam că știe

Cine a adus coronavirusul pe platourile de filmare de la "Te cunosc de undeva". Gâdea: Nu a fost Marcel Pavel, ci o altă persoană!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel