Marcel Pavel, despre starea Monicăi Anghel: E o nenorocire. Pe mine mă ÎNJURA lumea când era să MOR

Foto: Facebook Marcel Pavel
Foto: Facebook Marcel Pavel

Marcel Pavel a vorbit despre starea Monicăi Anghel.

Monica Anghel a anunțat pe pagina de Facebook că are COVID-19. 

Artista a publicat o imagine cu ea, în care confirmă faptul că a fost infectată cu coronavirus, deși este vaccinată cu ambele doze.

Potrivit fotografiei, Monica Anghel se află acasă.

"Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut COVID… aveți grijă de voi", a scris Monica Anghel pe pagina sa de Facebook.

În ultimele săptămâni, de când valul patru a început să-și intre în drepturi, tot mai multe vedete au fost infectate cu coronavirus.

Printre ele se numără Adela Popescu, Radu Vâlcan, Florin Ristei, Viorica de la Clejani, Elena Merişoreanu, Theo Rose, Irinel Columbeanu, Ilona Brezoianu.

Ce spune Marcel Pavel despre starea Monicăi Anghel

În acest context, Marcel Pavel a vorbit într-un interviu pentru fanatik.ro despre starea colegei sale, Monica Anghel și a spus că este ok,dar că nu știe mai multe detalii.

"Ce știu despre Monica este și ce știți voi. Alaltăieri am vorbit cu ea și mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuși e vaccinată și s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta. 

Pe mine mă înjura lumea, anul trecut, când era să mor, că sunt plătit, că mint. Nu e de glumit. E o nenorocire de virus. Eu am fost printre primii mediatizați și am fost atacat. E o boală foarte perversă. Eu cred că Monica are o formă ușoară. Ține legătura cu medicul ei cu siguranță și urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc", a declarat Marcel Pavel.

Marcel Pavel, mărturii cutremurătoare: Am avut secreții cu sânge. Am avut cheaguri de sânge în plămâni

Marcel Pavel a povestit prin ce a trecut cât a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a avut o formă severă a bolii.

"Acum sunt ceva mai bine. A fost cumplit, am fost la un pas de moarte. În spital, am simţit o linişte extraordinară. Am ieşit cu tensiune 18 din spital. Îmi pare rău că o parte din români au avut un comportament urât faţă de mine. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Înlocuiţi veninul cu miere, răutatea ne face să ne pierdem minţile. În timp ce eu eram cu un picior în groapă, îmi aduceaţi injurii. M-aţi acuzat că am fost plătit cu 100.000 de euro, ce este cu dumneavoastră? Treziţi-vă!

Eu nu credeam în virus, recunosc, îmi pare rău. Nu dormeam decât două-trei ore pe noapte. După relaxarea măsurilor, am început să ies, mama mea este bolnavă de diabet, fratele meu este operat pe col, îmi făceam griji pentru ei. (...) Nu am avut niciun simptom până acum trei săptămâni. (...) Timp de 7 zile nu am mâncat nimic. Nu puteam să respir. Am stat două săptămâni cu masca pe figură, nu puteam să respir. Dormeam cam două ore. Ne făceau injecții din 4 în 4 ore sau din 6 în 6 ore. Am avut secreții cu sânge. Am avut cheaguri de sânge în plămâni. Dacă mai stăteam o zi acasă, mă intubau, ceea ce era foarte grav pentru mine", a declarat Marcel Pavel la Sinteza Zilei, de la Antena 3, la două săptămâni după externarea din spital, în anul 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel