Maratonul vaccinării de la Timișoara. Peste 6.000 de persoane vaccinate cu Pfizer

Pixabay
Pixabay

La Timișoara s-a desfășurat Maratonul vaccinării, la care au venit să se inoculeze peste 6.000 de persoane, în doar 3 zile. 

La Timișoara s-a desfășurat Maratonul Vaccinării, în cadrul căruia au fost inoculate 6.722 de persoane.

„Maratonul Vaccinării Timișoara: 6.722 persoane vaccinate! Se poate! 6.722 de persoane s-au vaccinat până acum în cadrul Maratonului vaccinării de la Timișoara. 1.600 de persoane au fost programate prin platforma informatică. Alese felicitări timișorenilor!

Vaccinarea s-a făcut fără programare, iar vaccinul administrat a fost cel produs de compania Pfizer. Maratonul vaccinării a început vineri după-amiază la Centrul Regional de afaceri Timișoara și s-a încheiat în această dimineață. Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara și-au unit forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România. Alese mulțumiri tuturor voluntarilor, medicilor, asistenților, studenților și autorităților locale pentru acest eveniment al vieții și al speranței”, anunță RO Vaccinare. 

???????????? Maratonul Vaccinării Timișoara: 6.722 persoane vaccinate! Se poate! ???? 6.722 de persoane s-au vaccinat până acum în...

Posted by RO Vaccinare on Sunday, 25 April 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel