Maraton al vaccinării la Târgovişte, în weekend

Foto: Gazeta Dambovitei
Foto: Gazeta Dambovitei

Un maraton al vaccinării este organizat, în weekend, la Târgovişte. 

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa  în colaborare cu Instituţia Prefectului -Judeţul Dâmboviţa, Primaria Târgovişte şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa, organizează în zilele de 22 şi 23 mai 2021,  un maraton de vaccinare în cadrul Centrului comercial Dambovita Mall, situat în Târgovişte, Bulevardul Regele Ferdiand, nr.6, etaj 1- zona de food.

 Vaccinarea se adresează tuturor persoanelor peste 16 ani şi se face fară programare, doar cu buletinul, relatează Gazeta Dâmboviţei.

 Programul de activitate:

 Sambata – orele 10.00 – 20.00

 Duminica – orele 10.00 - 20.00

 Va asteptăm la vaccinare, singura solutie pentru revenirea la o viată normala, transmit organizatorii.

Un maraton similar a avut loc şi în Bucureşti

Premierul Florin Cîţu a declarat că maratonul de vaccinare din weekend de la Bucureşti a avut "rezultate excepţionale", menţionând că rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este în scădere, pe măsură ce creşte numărul persoanelor vaccinate.

"Ne vedem astăzi după un weekend foarte bun în ceea ce priveşte campania de vaccinare. Maratonul vaccinării de la Bucureşti a avut rezultate excepţionale, aş putea spune fantastice, pentru că obiectivul a fost să avem 10.000 de persoane vaccinate, iar astăzi oficial avem peste 20.000 de persoane vaccinate la maraton, ceea ce arată foarte clar dorinţa românilor de a reveni la normalitate cât mai curând şi faptul că românii au înţeles ca singura modalitate de a reveni la normalitate este vaccinarea", a afirmat Cîţu, înaintea şedinţei conducerii PNL.

El a spus că rata de infectare este în scădere, semnificativ, iar în acelaşi timp este şi o creştere a ratei de vaccinare.

"Deci, ele merg mână în mână. Este şi o relaţie de cauzalitate de la vaccinare - este o rată de infectare în scădere. Continuăm în acelaşi timp, punem din partea Guvernului resursele la dispoziţie şi cu mai multe campanii de vaccinare în perioada următoare pentru a ne atinge ţinta pe care ne-am pus-o de la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. Cred în această ţintă. De fiecare dată mi s-a spus că sunt prea optimist, dar eu spun că se poate să atingem această ţintă şi am încredere că românii vor să revină la normalitate cât mai curând", a adăugat premierul citat de Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel