MApN, la datorie! CIFRELE acțiunilor din ultimele 24 de ore

Peste 2.100 de militari au participat, în ultimele 24 de ore, la acţiuni de limitare a răspândirii noului coronavirus, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Potrivit MApN, 2.180 de militari şi 474 de mijloace tehnice au acţionat, în perioada 20 aprilie, ora 6,00 - 21 aprilie, ora 6,00, în Bucureşti şi în ţară, în 413 misiuni de întărire a prezenţei şi de asigurare a fluidizării traficului la punctele de trecere a frontierei, paza unor obiective preluate de la Jandarmeria Română, patrulare şi sprijinirea forţelor MAI în activităţi de ordine publică în Capitală şi în alte localităţi din ţară, transport de echipamente medicale şi alte materiale, însoţire convoaie de transport persoane. În acelaşi interval, la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară 'Cantacuzino' au fost prelucrate un număr de 198 de teste pentru depistarea infectării cu SARS-CoV-2, fiind în curs de finalizare 267 de probe.

MApN aminteşte că militarii Batalionului 49 Apărare CBRN 'Argeş' din Piteşti continuă misiunea începută pe 15 aprilie de decontaminare şi dezinfectare a căilor rutiere din municipiul Suceava. De asemenea, începând de marţi dimineaţă, structuri ale MApN sprijină personalul din Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa şi din Poliţia locală în impunerea măsurilor de carantinare într-o zonă din localitatea Cuza Vodă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel