MANEVRĂ revoltătoare cu declarația pe proprie răspundere. Arafat, dezvăluire GRAVĂ

Raed Arafat, secretar în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din România, a dezvăluit un lucru extrem de grav care se întâmplă în România în criza generată de coronavirus.

Sunt oameni care nu respectă regulile luate pentru stoparea răspândirii COVID 19. Despre acest subiect, Raed Arafat a vorbit la Antena 3. 

Unele persoane fac o manevră cu declarația pe propria răspundere pentru a fenta sistemul și pentru a pleca din Suceava, oraș care se află în carantină. Oamenii găsesc tot felul de motive pentru a nu respecta măsurile luate de autorități.

"Avem semnale că nu toată lumea respectă măsurile. Acesta e cel mai grav lucru. Mi-a zis cineva de la Bistrița că vin multe mașini de la Suceava folosind declarația pe propria răspundere scriind în aceasta că merg la medic. Clar că este ceva care nu-i în ordine. Sunt unii care își bat joc de regulile puse de autorătăți. Măsura carantinării Sucevei este de a proteja sucevenii, de a proteja populația în general. Cine nu respectă măsurile nu respectă viața altora”, a spus Raed Arafat.

Suceava se află în carantină totală din cauza epidemiei de coronavirus din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel