Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați: Hai, până nu vă ia ca din oală. Noi v-am spus...

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați / Foto: Pixabay
Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați / Foto: Pixabay

Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din București, a transmis un mesaj celor care ezită să se vaccineze împotriva COVID-19.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din București, avertizează că România a intrat deja în valul 4 al pandemiei, iar numărul pacienților COVID internați este într-o creștere alarmantă, îndemnând populația către vaccinare.

"Suntem pe val", îmi spune medicul șef de gardă de azi, Elena N...." pe valul 4", adaugă ea, râzând nervos......Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbidități, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID. Ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, formă critică de boală și faptul că NU SUNT VACCINAȚI. Păi de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezența unei echipe medicale. Și atunci de ce nu sunt vaccinați? Pentru că " nu cred în vaccin". Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi științifice, nu este obiect de crez mistic!!!! Hello! În paracetamol credeți? Și atunci de ce nu sunt vaccinați?

Simin Aysel Florescu: Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață?

Pentru că le e frică de "efecte adverse". Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID? ȘI atunci de ce nu sunt vaccinați? Pentru că nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicină, nu în religie! Nu trebuie să " credeți", ci să ascultați argumentele lor medicale și să luați o hotărâre cu creierul ăla bun, nu cu ăla din paleolitic.

Și atunci de ce nu sunt vaccinați? Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață? Vor să tremure de frică pentru viață familiilor și prietenilor lor? Nu cred.Și atunci de ce nu va vaccinați? Hai, până nu va ia că din oală. Vaccinați-va, dați-va și dați-le celor din jur șansa la viață și sănătate. Dacă tot nu vreți, să nu ziceți că nu ați știut la ce va expuneți. Noi v-am spus...", a scris Simin Aysel Florescu pe pagină să de Facebook.

VEZI ȘI: Expert în epidemiologie, previziune sumbră: Vaccinarea a 70% din populație nu va fi realizată niciodată

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy