Malcom, transfer la Barcelona. L-au "suflat" Romei

 Campioana Spaniei, FC Barcelona a anunţat marţi seara transferul brazilianului Malcom de la formaţia franceză Girondins Bordeaux, căreia a acceptat să-i plătească 41 milioane euro, plus un milion bonus, în schimbul fotbalistului sud-american, aflat la un pas să semneze cu AS Roma. 

"FC Barcelona şi Girondins Bordeaux au finalizat transferul jucătorului Malcom Filipe Silva de Oliveira. Costul operaţiunii va fi de 41 milioane euro, plus un milion bonus", a precizat Barca într-un comunicat. 

Acesta este cel mai important transfer realizat până acum de Girondins, precedentul record fiind stabilit în 2010, când gruparea din Bordeaux l-a cedat pe francezul Yoann Gourcuff la Olympique Lyon pentru 22 milioane euro. 

Malcolm, "furat" de la Roma 

Girondins Bordeaux ajunsese iniţial la un acord cu AS Roma pentru transferul lui Malcom, în schimbul sumei de 36 milioane euro, însă FC Barcelona a reuşit să-l "deturneze" pe brazilian, oferindu-le francezilor o sumă superioară. 

Supăraţi, oficialii clubului italian au ameninţat că analizează posibilitatea de a depune un denunţ la UEFA în acest caz. 

Campion al Braziliei în 2015, cu echipa Corinthians, Malcom a venit la Girondins Bordeaux în ianuarie 2016, în schimbul sumei de 5 milioane euro. În două sezoane şi jumătate petrecute în Hexagon, fostul internaţional Under-20 şi olimpic a disputat 86 de meciuri în toate competiţiile, a înscris 23 de goluri şi a oferit 6 pase decisive. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel