EXCLUSIV  Maia Morgenstern, pericolul din teatre în pandemie. Gabriel Fătu: Cineva trebuie să-și asume!

Actorul Gabriel Fătu a vorbit despre măsurile împotriva răspândirii coronavirusului în teatre. Maia Morgenstern atrage atenția asupra unui aspect extrem de important. Poate fi un real pericol.

"Vorbeam cu colegii directori de teatre, unii caută nebulizatoare, alţii propun acele lămpi cu ultraviolete care dezinfectează. Mai era o discuție... Avem spectacole de două ore, de două ore şi zece minute, de două ore şi jumătate. Au spus "nu poţi avea spectacole mai mult de două ore". Nici nu poţi să dai pauză, să dai oamenii afară, să dezinfectezi şi pe urmă să îi bagi din nou. Bineînţeles, o să dureze spectacolul patru ore şi nu mai vine nimeni.

Ca manager, este vorba de cine îşi asumă. Chiar întreba pe grup doamna Maia Morgenstern.... Acea lampă cu ultraviolete care e nocivă.. putem avea în sală femei însărcinate. Poţi avea un spectator care vine infectat, infectează un spectator, actor şi începe nebunia, că nu ştii cine și de unde ia. Dar cineva trebuie să îşi asume, cineva trebuie să răspundă. Şi atunci este această teamă, că nu îţi vine să mai faci nimic", a spus Gabriel Fătu, într-un interviu pentru DC News și DC Medical.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel