Magazine deschise ilegal în weekend, amendate de câte două ori

Polițiștii au dat amenzi în valoare de zeci de mii de lei operatorilor economici ce nu s-au conformat legislației în vigoare. 

Amenzi în valoare totală de 45.000 de lei au fost aplicate de poliţişti, duminică, administratorilor a cinci societăţi comerciale din incinta a două mall-uri din municipiul Constanţa, pentru că nu şi-au suspendat activitatea în weekend, conform măsurilor impuse de autorităţi în perioada de carantinare a oraşului, scrie Agerpres. 

Magazine sancționate



Patru dintre magazinele sancţionate contravenţional duminică, cu câte 10.000 de lei, şi-au continuat activitatea comercială cu toate că fuseseră amendate de poliţişti şi sâmbătă, cu 5.000 de lei fiecare.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, poliţişti din cadrul Secţiei 2, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competenţă, au identificat cinci puncte de lucru ale unor societăţi comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activităţii, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 45.000 de lei.

Este vorba despre o librărie, un magazin de încălţăminte, un altul de haine, precum şi de două magazine de jucării.

Amenzi de zeci de mii de lei 



Sâmbătă, amenzi în valoare totală de 30.000 de lei au fost date de poliţişti în cazul a şase magazine din incinta a două mall-uri din municipiul Constanţa, pentru că nu şi-au suspendat activitatea în weekend, ele putând să funcţioneze în celelalte zile ale săptămânii.

Începând cu 18 decembrie, ora 20,00, în municipiul Constanţa a fost prelungită cu încă 14 zile carantinarea, rata de infectare cu noul coronavirus scăzând în ultima perioadă de la aproximativ 11 la mia de locuitori, la 7,29 duminică. În judeţ, incidenţa este de 5,15. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel