MAE recomandă turiştilor români aflaţi în Spania, Franţa, Germania revenirea de urgenţă în ţară

MAE recomandă cetăţenilor români care se află în scop turistic sau tranzitează Regatul Spaniei, Republica Franceză şi Republica Federală Germania ca, în contextul evoluţiilor epidemiei cu COVID-19 la nivel european, să ia în considerare scurtarea şederii şi revenirea de urgenţă în România.

MAE recomandă cetăţenilor români, până la momentul părăsirii teritoriului statelor respective, să urmărească informaţiile care sunt comunicate de către autorităţile locale cu atribuţii în domeniu şi de a respecta cu stricteţe recomandările acestora.

Totodată, MAE le recomandă acestora să se informeze în mod constant cu privire la măsurile luate de România pentru a combate răspândirea virusului COVID-19, respectiv procedura pe care o urmează, la sosirea în România - instituirea carantinei pentru cei sosiţi în România din zona roşie şi intrarea în auto-izolare la domiciliu pentru persoanele sosite din zona galbenă.

"Zonele în funcţie de care se instituie persoanelor sosite în România auto-izolarea la domiciliu sau carantina instituţionalizată se regăsesc pe pagina de internet a Institutului Naţional de Sănătate Publică din România (www.cnscbt.ro)", conform comunicatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel