Lună Nouă și Eclipsă în noiembrie. Horoscop, schimbări mari în România

Foto Pexels
Foto Pexels

Luna noiembrie reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată de o Lună Nouă în Scorpion şi o Eclipsă pe 19 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este o lună de tranziţie de la 2021 la 2022.  

În noiembrie, mai exact pe data de 19, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur, care are foarte multe implicaţii pe astrograma României.

În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial.

Să nu uităm de faptul că Marte intră pe 31 octombrie în semnul Scorpionului şi va sta acolo toată luna noiembrie.

Horoscop Leu (sau cei cu ascendent în Leu)

Iată ce spune astrologul Daniela Simulescu despre Leu: Două momente sunt importante pentru tine: Vorbim despre Luna Nouă (care se va petrece pe 5 noiembrie) şi despre Luna Plină (care se petrece pe 19 noiembrie). Pe 19 noiembrie este şi o eclipsă minunată, una dintre cele mai faimoase eclipse ale anului 2021. Pe 5 noiembrie avem o Lună Nouă în Scorpion. Este implicat Soarele, guvernatorul tău. Doar că această Lună Nouă, ce să vezi, este în opoziţie cu Uranus. Ce înseamnă asta? Luna Nouă se va petrece în casa a patra, va avea importanţă şi în casa a zecea, unde se va petrece Luna Plină de pe 19 noiembrie. La tine axa 4-10, casele 4 şi 10, sunt activate toată luna. Ce înseamnă aceste case? Casa a patra este legată de fundaţia emoţională, de casa ta, de familie, de locul unde ai copilărit, dar şi de cum te arăţi publicului, iar casa a zecea este legată de obiectivele tale profesionale, de statutul tău, de rolul tău în societate, de poziţia ta în comunitatea din care faci parte, de viitorul job pe care ţi-l doreşti. Când aceste două axe sunt atât de trâmbiţate într-o lună, e clar că ori se întâmplă ceva în casa în care locuieşti, poate trebuie să muţi, să schimbi, să decorezi, poate se strică ceva, ori se schimbă ceva pe plan profesional. Aş vrea să cred că este o lună în care tu vei echilibra foarte mult viaţa profesională cu cea personală. Este nevoie! Pentru că dacă nu faci lucrurile acestea, planetele din Scorpion, care vor tranzita casa a patra, îţi vor aduce foarte multe momente copleşitoare din punct de vedere emoţional. Te vei simţi epuizat. Pur şi simplu nu mai ai resurse, nu mai ai puteri şi nici familia nu te susţine atât de mult pentru că trece Marte pe acolo şi îi face şi pe ei mai 'nesuferiţi' în jurul tău, să ne imaginăm. Deci, trebuie să înveţi să gestionezi altfel echilibrul job-familie sau parte profesională versus viaţă personală. 

Horoscop Fecioară (sau cei cu ascendent în Fecioară)

Spuneam că luna noiembrie face trecerea de la anul 2021 la 2022. Ce se întâmplă? La voi, mult marcaj este pe casa a treia: comunicare, drumuri, discuţii, acte, negocieri, contracte, proceduri, chestii administrative.

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel