Luis Lazarus, confirmat cu SARS-CoV-2 și internat în spital

Luis Lazarus, confirmat cu SARS-CoV-2 și internat în spital  /  Sursă foto: Facebook Luis Lazarus
Luis Lazarus, confirmat cu SARS-CoV-2 și internat în spital / Sursă foto: Facebook Luis Lazarus

Luis Lazarus s-a infectat cu coronavirus și este internat în spital.

România TV informează că realizatorul de televiziune Luis Lazarus s-a infectat cu coronavirus și a fost internat în spital în cursul zilei de azi. Acesta a fost confirmat pozitiv cu un test RT PCR. Până în acest moment, familia lui Luiz Lazarus nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informația apărută în spațiul public.

Cunoscutul om de televiziune s-a făcut remarcat în ultimul an prin faptul că a participat la numeroase proteste anti-restricții care au avut loc în România. La începutul pandemiei, Luis Lazarus spunea că primul caz de COVID-19 din România nu a fost real:

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, a spus realizatorul TV în martie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel