Lui Gigi Becali nu îi este frică de moarte, dar s-a testat de două ori

Gigi Becali a donat, în această perioadă grea, bani, materiale și multe alte lucruri pe care medicii le-au cerut.

Cu siguranță există multă lume care a apreciat gesturile făcute de Gigi Becali, însă au existat și persoane care l-au pus la zid și au afirmat că atunci când ajuți nu trebuie să te lauzi, însă patronul FCSB și-a văzut liniștit de treabă, ba chiar s-a oferit voluntar în ziua de Paști, pentru a aduce lumină credincioșilor.

Gigi Becali a anunțat că la clinica lui se pot face teste pentru coronavirus, iar de Paști a afirmat la România TV că inclusiv el s-a testat și că rezultatul a fost negativ.

M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac. La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul de mine, merg zilnic la Liturghie. Mai ales acum, în post, când m-am împărtășit de vreo 4 ori. Îmi mai e mie frică de cineva? Noi l-am cam părăsit pe Dumnezeu.

S-a împuţinat dragostea. Trebuie să o ceri, să mergi la biserică. Eu nu port nicio mască, pentru că nu mi-e frică. Nu pot să mă îmbolnăvesc după ce am mâncat trupul şi am băut sângele lui Hristos. Dacă Hristos vrea să mor, atunci să mor. Mie nu mi-e frică de moarte. În fiecare zi mă gândesc la moarte", a spus Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel