EXCLUSIV  Lucruri cu ADEVĂRAT grave în supermarket! Ce se întâmplă, de fapt. Nu luarea temperaturii e problema!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Oamenii sunt supărați că la intrarea în supermarket li se ia și nu li se mai dă înapoi temperatura. Dar este alt lucru mult mai grav care se întâmplă și nimeni nu zice nimic.

Nimeni nu a sărit când, în starea de urgență, în loc să mărească programul de funcționare, supermarketurile l-au redus. Nimeni nu a avut nicio problemă că a trebuit să se înghesuie la cozi interminabile.

Perioadele pentru aprovizionare de la supermarket au fost concentrate, iar programul magazinelor a fost redus în starea de urgență. Mare greșeală, spunea jurnalistul Val Vâlcu. Dacă-l reduci, normal că va fi înghesuială. În loc să extindă programul magazinelor, să angajeze oameni care să lucreze și noaptea, l-au redus. Și atunci cum să nu fie aglomerat?! Protecția vârstnicilor, care-s cei mai vulnerabili, ar fi putut să fie cu măcar două intervale de mers la cumpărături.

Nimeni nu sare nici acum, în starea de alertă, când, de exemplu, vânzătorii stau cu nasul ieșit pe afară din mască. De asemenea, oamenilor nu le pasă că angajatele de la casa de marcat au mănușile murdare, mănuși cu care le ating produsele pe care le bagă ei în traistă. Aceasta este dovadă că o fac nu ca să/ne projeze de coronavirus, ci să nu primească vreo amendă în caz de control.

Nimeni nu sare când paznicii permit accesul oamenilor în magazin fără mască. Unii gândesc după modelul: Hai că pot să intru în magazin și fără mască! Nu stau mult. Am intrat doar să iau un pachet de țigări. Ok, dar poți contamina și dacă iei țigari. Lanțurile de magazine care debordează de responabilitate socială, donează trei aparate și un filtru de cafea la nu știu ce spital, fac tot felul de acțiuni din gama împreună suntem mai puternici, nu sunt atenți la purtatul măști, spunea jurnalistul Val Vâlcu. Îi doare la bască dacă nu are unul mască.

Iată că sunt lucruri cu adevărat grave decât ”luarea” temperaturii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel