Lovitură înainte de sărbători. Mall-urile, închise sâmbăta și duminica

Pentru a se limita riscul infectărilor cu virusul SARS-CoV-2, mall-urile vor fi închise în weekend și în zilele în care sunt sărbători legale. 

Mall-urile din Constanța vor fi închise în weekend și în zilele în care sunt sărbători legale, scrie romaniatv.net. Măsura rămâne în vigoare după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a votat vineri prelungirea carantinei pentru încă 14 zile. 

“Magazinele sau centrele/parcurile comerciale îşi vor reconfigura, acolo unde este posibil, circuitele, astfel încât să se asigure circuite unice, separate pentru intrare şi pentru ieşire, poziţionate constructiv neadiacent. Pe perioada aplicării măsurii de carantină zonală, în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale, operatorii economici din centrele comerciale tip Mall îşi vor suspenda în continuare activitatea până la expirarea prevederilor prezentei Hotărâri, cu posibilitatea de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice, cu excepţia magazinelor care comercializează produse alimentare, farmaciilor, curăţătoriilor, magazinelor care comercializează hrană pentru animalele de companie”, se arată în hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Rămân deschise magazinele alimentare, farmaciile și serviciile de curățătorie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel