LOVITURĂ pentru conspiraționiști. Și-a pus ȘASE măști pe față, în timp ce era conectat la aparat. Ce s-a întâmplat este UIMITOR

În spațiul public apar tot mai multe videoclipuri și teorii despre efectele negative ale măștii de protecție. Iată care este adevărul. Și-a pus pe față șase măști, în timp ce era conectat la un aparat de oxigen. Iată care este rezultatul.

În ultima perioadă, odată cu obligativitatea purtării măștii de protecție în majoritatea țărilor din cauza pandemiei de COVID-19, au apărut tot felul de zvonuri despre măști. 

Ei bine, toți medicii și specialiștii în sănătate au încercat să explice oamenilor cât de importantă este purtarea măștilor și cât de neadevărate sunt teoriile conspirației. După ce un medic chirurg a dat startul experimentelor pentru a demonstra că purtarea măștii nu afectează nivelul de oxigen din sânge, un alt medic de familie a dus experimentul la cote și mai înalte. 

Iată rezultatul și mărturia medicului 

Acesta s-a filmat în timp ce stă conectat la un aparat de măsurat nivelul oxigenului în sânge și își pune nu una, ci șase măști, una peste alta. Din tot experimentul lui rezultă că masca nu ne afectează deloc nivelul de oxigen și nu există niciun risc dacă o purtăm. 

Astăzi am fost întrebat în mod repetat de pacienți dacă purtarea unei măști de protecție scade nivelul oxigenului din corp. Totul pe baza a ceea ce citesc pe rețelele de socializare. Măștile pentru acoperirea feței nu reduc nivelul oxigenului! Am reușit să-mi pun șase măști pe față și nu a avut niciun efect asupra nivelului meu de oxigen”, a scris medicul irlandez pe Twitter. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel