EXCLUSIV  LOVITURA ANULUI pentru elevi în 2020. Imaginile care NU vor apărea NICIODATĂ

Tinerii se distrează în minivacanța de Rusalii, însă, cum rămâne cu elevii?

Pe toate canalele media, jurnaliștii vorbesc doar despre petrecerile "marfă" de la mare care au loc, în aceste zile, în minivacanța de Rusalii. Tinerii, despre care am crede că ar trebui să fie responsabili, au călcat în picioare toate regulile de distanțare socială, s-au înghesuit la distracție fără mască de protecție. Unde mai pui că, pe unele filmări, DJ-ul făcea apel la petrecăreți să-i facă cineva rost de un "praf" de Covid (se subînțelege la ce se referă) și nimeni nu s-a scandalizat. 

Tinerii erau atât de mândri de libertatea lor încât au simțit nevoia să se destrăbăleze în fața cameramanilor, poate-poate îi vor vedea rudele de acasă sau colegii de la muncă, acei fraieri care au ales să rămână acasă, pentru siguranța celor din jur. 

Între timp, elevii au avut INTERZIS la serbări, baluri de absolvire. Până și festivitatea de sfârșit de an a fost făcută online, unde s-au vărsat lacrimi amare, din cauza acestei măsuri. Dacă anul trecut, pozele de absolvire erau făcute fie în fața liceului, fie în parcuri, în 2020, amintire rămâne un tablou cu chipurile elevilor, stând pe un scaun în fața laptop-ului. 

Domnilor care guvernați această țară, dreptatea unde e??! Spunem DA la distracție și respingem momentele memorabile pentru copii?    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel